WIE ZIJN WIJ

SchoolPrent maakt spontane en eigentijdse schoolfoto’s op diverse scholen. De fotografen zijn Marjolein Remme en Helena Kamminga uit Beverwijk.

‘Ik ben Marjolein Remme (links), ben een professioneel een veelzijdig fotograaf. Ik fotografeer voor particulieren en bedrijven en ben gespecialiseerd in portret-, kinder-, familie- en bedrijfsfotografie. Schoolfotografie vind ik een enorme uitdaging. ‘Wat je geeft, krijg je ook terug’ en met die instelling tover je een glimlach op het gezicht van ieder kind. Ik ben dol op kinderen en daarom vind ik schoolfotografie zo ontzettend leuk om te doen.’

‘Ik ben Helena Kamminga (rechts), van oorsprong grafisch ontwerper. Fotograferen is naast mijn werk mijn grootste passie. Met veel enthousiasme heb ik jarenlang foto’s gemaakt van mijn eigen dochter, vriendinnetjes en families. Toen ik thuis de schoolfoto’s van mijn dochter in ontvangst nam, bedacht ik me dat het veel leuker zou kunnen. Het is voor mij een uitdaging om een foto te maken waarop het kind 100% zichzelf is. Een foto waarin de ouders vele jaren later nóg dat jonge kind herkennen, zoals het toen ook was.

SchoolPrent unieke schoolfoto's background image
error: Content is protected !!